Για υψηλής ποιότητας προσαναμμα απευθυνθείτε μόνο στην Ξυλοθερμική.
Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας και η Ξυλοθερμική θα σας το στείλει στο χώρο σας σε 1-3 εργάσιμες μέρες.

Στo online κατάστημά μας μπορείτε με άνεση και ευκολία να παραγγείλετε το προσάναμμα που επιθυμείτε.
 

Προσάναμμα Δαδί

Ά ποιότητας προσάναμμα το οποίο περισυλλέγεται από νόμιμη υλοτομία της βόρειας Εύβοιας ή άλλης περιοχής της Ελλάδος όπου υπάρχουν δέντρα που ονομάζονται μάνες. Η καρδιά αυτών είναι το φυσικό δαδι. Μια μόνο χούφτα δαδί καίει για ολόκληρα 15 λεπτά. Συσκευάζεσαι σε σακούλες των 3Kg και των 5Kg ενώ διατίθεται και σε παλέτα για επαγγελματίες

 

Φυσικό προσάναμμα από πεύκο

Προσαναμμα Πευκου
Συσκευάζεσαι σε σακούλες των 5kg και των 10Kg ενώ διατίθεται και σε παλέτα για επαγγελματίες με επιλογή ανάμεσα σε παλέτα που περιέχει 140 σακούλες των 5kg ή παλέτα με 30 σακούλες των 10Kg
 

Κύβοι Προσανάμματος

Προσαναμμα Κυβοι
Προσαναμμα σε κύβους από προιονίδι και κερί ή προσαναμμα άσπρο κατάλληλο και για σόμπες και μπάρμπεκιου. Διαλέξτε αυτό που προτιμάτε και η Ξυλοθερμική θα σας παραδώσει το καλύτερο προσάναμμα της αγοράς. Όλες οι συσκευασίες πωλούνται και σε χονδρική.
Προσαναμμα Κυβοι

 

Επιλέξτε τώρα τον τύπο του προσανάμματος που σας ταιριάζει:

 

Αποστολή Στερεών Καυσίμων

Η αποστολή του προσανάμματος σε παλέτα γίνεται μέσω των ιδιόκτητων φορτηγών μας και εντός 1-3 εργάσιμων ημερών στις περισσότερες περιοχές της Αττικής.

Υπάρχουν έξοδα αποστολής ανάλογα με την ποσότητα της παραγγελίας κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την εταιρία. Εκτός Αττικής αποστέλλονται σε πρακτορείο και το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη.

Η παράδοση γίνεται μέχρι εκεί που φτάνει το φορτηγό.

Μπορούμε να μεταφέρουμε την παραγγελία σας σε χώρο που θα μας υποδείξετε (όροφο, υπόγειο, κτλ) με επιπλέον χρέωση.

Προσαναμμα Αποστολή