Στην Ξυλοθερμική θα βρείτε τα καλύτερης ποιότητας πελλετ. Το πελλετ είναι ένα στερεό καύσιμο ροής το οποίο προέρχεται από ξύλο απαλλαγμένο από υγρασία και συμπιεσμένο σε μικρούς κυλίνδρους χωρίς να χρησιμοποιηθεί καμία συγκολιτική ουσία. Εμπιστευτείτε την δύναμη της φύσης για τα καύσιμα σας και φροντίστε το περιβάλλον με προϊόντα φιλικά και οικολογικά. Επιλέξτε πελλετ από τις κορυφαίες εταιρείες και η Ξυλοθερμική θα σας παραδόσει στο χώρο σας σε 1-3 εργάσιμες μέρες με χρέωση για περιοχές εντός Αττικής.

Hotstick Πελλετ

HotstickΠελλετ
Το ιδανικό καύσιμο για μικρά και μεγάλα συστήματα θέρμανσης! Ένα κατάλευκο πέλλετ που κατασκευάζεται από την Egger σε ένα από τα καλύτερα εργοστάσια παραγωγής πέλλετ στην Ευρώπη. Κύρια χαρακτηριστικά του η υψηλή θερμογόνος δύναμη και η χαμηλή στάχτη. Το πέλλετ αναφοράς για όλη την αγορά.

Ameco Πελλετ

Πελλετ Ameco

Με ουδέτερη εκπομπή CO2, Θερμιδική αξία: >18 MJ /kg.(5kw/h) και χαμήλη υγρασία, <10% το πελλετ της Ameco είναι βέβαιο ότι θα καλύψει τις απαιτήσεις σας. Ταυτόχρονα, η Χαμηλή περιεκτικότητα σε τέφρα: <0,7% ελαχιστοποιεί τα υπολείματα και το χρόνο που απαιτείται για τον καθαρισμό της σόμπας σας. Διαθέτει Πιστοποιήσεις: DIN PLUS, EN PLUS A1. οι οποίες διασφαλίζουν την υψηλή ποίοτητα κατασκευής, την χαμηλή περιεκτικότητα σε υγρασία καθώς και την απουσία χημικών παραγόντων!

Schweighofer Πελλετ

Πελλετ Schweighofer
Με την πρώτη ύλη να προέρχεται από κορμούς κωνοφόρων δέντρων σε συνδυασμό με τον υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό του εργοστασίου η Αυστριακή εταιρεία SCWEIGHOFER σας προσφέρει πελλετ υψηλών προδιαγραφών που δεν θα σας προβληματίσει στο ελάχιστο. Η καύση του, που και αυτό είναι που μας ενδιαφέρει, έχει όλα τα καλά γνωρίσματα της καύσης της ελάτης. Το προϊόν αυτό είναι των υψηλότερων προδιαγραφών καθώς κατέχει πιστοποιητικά DIN PLUS, EN PLUS A1, ÖNORM M7135 τα οποία αποτελούν εγγυήσεις για άριστη ποιότητα
Πελλετ Schweighofer

Πιστοποιήσεις

Τόσο το πελλετ της AMECO οσο και της SCWEIGHOFER διαθέτουν την ανώτερη δυνατή πιστοποίηση DIN PLUS η οποία σας διασφαλίζει ότι το πελετ που αγοράζετε έχει το σωστό σχήμα, πολύ χαμηλή υγρασία (<10%), ελάχιστα υπολείματα στάχτης (<0,5%), πολύ υψηλή ενεργειακή απόδοση, η οποία ξεπερνάει τα 18 MJ/kg καθώς και υψήλη πυκνότητα > 1.12Kg/dm3! Ταυτόχρονα με την πιστοποίηση EN PLUS διασφαλίζετε ότι τα ενοχλητικά τρίμματα (κομματάκια μήκους <3.15mm) θα είναι κατά το δυνατόν ελάχιστα καθώς δεν θα ξεπερνούν το 1% της συνολικής μάζας!
Πιστοποιήσεις Πελλετ

Επιλέξτε τώρα τα πελλετ που σας ταιριάζουν:

Μαίναλο BioAlten Πελλετ

Μαίναλο BioAlten Πελλετ
Μια ακόμα πρόταση από Ελληνική εταιρεία αποτελεί το ξύλο πελλετ Μαίναλο της BioAlten. Υψηλής ποιότητας πελλετ από ξύλο που προέρχεται από υπολείμματα ξυλείας και όχι απευθείας από το δάσος. Τo ξύλο πελλετ είναι απόλυτα φυσικά επεξεργασμένο προϊόν που στόχος του είναι να προσφέρει οικονομία στη θέρμανση και προστασία στο περιβάλλον.

Αποστολή Στερεών Καυσίμων

Η αποστολή γίνεται μέσω ιδιόκτητων φορτηγών και εντός 1-3 εργάσιμων ημερών στις περισσότερες περιοχές της Αττικής.

Υπάρχουν έξοδα αποστολής ανάλογα με την ποσότητα της παραγγελίας κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την εταιρία. Εκτός Αττικής αποστέλλονται σε πρακτορείο και το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη.

Η παράδοση γίνεται μέχρι εκεί που φτάνει το φορτηγό.

Μπορούμε να μεταφέρουμε την παραγγελία σας σε χώρο που θα μας υποδείξετε (όροφο, υπόγειο, κτλ) με επιπλέον χρέωση.

Αποστολή παλετών πελλετ