Μπρικετες Ξυλου

Στην Ξυλοθερμική θα βρείτε μπρικετες ανώτερης ποιότητας η οποίες κατασκευάζονται από κατάλοιπα ξυλείας, έχουν μεγάλη θερμική απόδοση και σε κάποιες περιπτώσεις, πλεονεκτούν έναντι των καυσόξυλων. Ένα από τα πλεονεκτήματα της μπρικετας ξύλου είναι η απουσία υγρασίας, που ιδιαίτερα το χειμώνα, προσθέτει βάρος στα καυσόξυλα. Έτσι, παρόλο που οι μπρικέτες κοστίζουν ακριβότερα σε σχέση με τα ξύλα για τζάκι, επειδή δεν περιέχουν υγρασία είναι 100% καύσιμη ύλη, ενώ τα καυσόξυλα πολλές φορές είναι μόνο 60%. Ένα κιλό μπρικετας αντιστοιχεί σε περίπου 3 κιλά ξύλων.

Επιλέξτε τώρα μπρικετες ξύλου Volcano:

 

  • Υγρασία < 10%
  • Πυκνότητα~ 1,00g/cm3
  • Περιεκτικότητα σε ανόργανα συστατικά < 0,7%
  • Θερμογόνος δύναμη~ 4750 kcal/kg
  • Κλάση Α1
  • Βάρος 7kg και 10 kg

 
Οι μπρικετες ( Briquettings ) Volcano, αποκλειστικά στην Ξυλοθερμική, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως στερεό καύσιμο σε συμβατικές σόμπες, συμβατικά τζάκια, φούρνους και ξυλολέβητες. Δεν περιέχουν χημικές ουσίες και είναι 100% φυσικό προϊόν. Σε σχέση με τα συμβατικά καυσόξυλα καίγονται με πολύ πιο αργό ρυθμό και η καύση τους μπορεί να διαρκέσει για ώρες, ενώ η θερμαντική τους απόδοση είναι διπλάσια από το ξερό καυσόξυλο. Δεν «σκάνε» και δεν πετάνε σπίθες ενώ διατηρούν την θερμοκρασία και τη φλόγα τους. Οι μπρικετες ξύλου αφήνουν ελάχιστη στάχτη (λιγότερη από 1%) και δεν λερώνουν την καμινάδα, ούτε εκπέμπουν πολλά καυσαέρια. Αποθηκεύονται και μεταφέρονται εύκολα και δεν μαζεύουν ζωύφια. Για όλους αυτούς τους λόγους συχνά τις προτιμούν οι κάτοικοι των πόλεων.

Μπρικετες Ξυλου

Επιλέξτε τώρα τις μπρικετες που σας ταιριάζουν:

Αποστολή Στερεών Καυσίμων

Η αποστολή γίνεται μέσω ιδιόκτητων φορτηγών και εντός 1-3 εργάσιμων ημερών στις περισσότερες περιοχές της Αττικής.

Υπάρχουν έξοδα αποστολής ανάλογα με την ποσότητα της παραγγελίας κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την εταιρία. Εκτός Αττικής αποστέλλονται σε πρακτορείο και το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη.

Η παράδοση γίνεται μέχρι εκεί που φτάνει το φορτηγό.

Μπορούμε να μεταφέρουμε την παραγγελία σας σε χώρο που θα μας υποδείξετε (όροφο, υπόγειο, κτλ) με επιπλέον χρέωση.

Προσαναμμα - Μπρικετες Αποστολή