Στην Ξυλοθερμική θα βρείτε τα καλύτερης ποιότητας καυσοξυλα σε οξιά, δρυς, πεύκο και ελιά. Επίλεξτε καυσόξυλα χύδην, σε παλέτα ή ακόμα και συσκευασμένα σε σακούλες Ξυλοθερμικής, ανάλογα με τις ανάγκες σας και η Ξυλοθερμική θα σας παραδόσει στο χώρο σας σε 1-3 εργάσιμες μέρες και δωρεάν στις περισσότερες περιοχές της Αττικής.

Στo online κατάστημά μας μπορείτε με άνεση και ευκολία να παραγγείλετε  τα καυσοξυλα που επιθυμείτε, σε ότι είδος ξύλου και ποσότητα θέλετε.

Καυσοξυλα Χυμα

 

Σε μας θα βρείτε το καλύτερης ποιότητας Πεύκο της αγοράς. Υγρασία κάτω του 10%, με μεγάλη και γρήγορη θερμαντική απόδοση και εντυπωσιακή φωτιά. Συνίσταται για τζάκι και ξυλολέβητα.

Οξιά νόμιμης υλοτομίας, από επιλεγμένες περιοχές της Ελλάδος. Από όλα τα καυσοξυλα η οξιά δίνει την πιο πλούσια μπλε φλόγα, και είναι μεγάλης θερμαντικής δύναμης. Συνιστάται για ενεργειακό τζάκι, ξυλόσομπες, ξυλολέβητες. Ίσως το καλύτερο καυσοξυλο για το παραδοσιακό σας τζάκι.

 

Η δρυς (βελανιδιά) είναι το πιο σκληρό καυσοξυλο. Η δρυς υλοτομείτα μόνο από ευήλιες πλαγιές για να πετύχει η ποιότητα του μεσέ (μεράδι), δηλαδή της λευκής, ξανθής δρυός με λεπτή φλούδα. Είναι βραδύκαυστο και συνιστάται σε συνδοιασμούς με οξιά ή πεύκο για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Καυσοξυλα Ελια

 

Η ελιά είναι το κατεξοχήν παραδοσιακό ξύλο της νοτίου Ελλάδος, και χωρίζεται σε 2 μέρη, τον κορμό και την ρίζα, η οποία καίει αργά και συντηρεί την φωτιά στο τζάκι σας. Φυσικά, όπως και για όλα τα καυσοξυλα, θα πρέπει να είναι ξερή για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Ειδικής διαμέτρου κομμένο ξύλο για τη στόφα/ξυλόσομπά σας, από το εξειδικευμένο προσωπικό μας. Το καλύτερης ποιότητας καυσοξυλο σε δρυς και οξιά

Επιλέξτε τώρα τα καυσοξυλα που σας ταιριάζουν:

Καυσοξυλα σε Παλέτα

Καυσοξυλα Παλέτα
 Από αρίστης ποιότητας οξιά, παρέχουμε τώρα στους πελάτες μας έτοιμη, συμπαγώς και χωρίς κενά ντανιαρισμένη, παλέτα με καυσοξυλα ελάχιστης υγρασίας. Η παλέτα αποτελεί τον καλύτερο τρόπο αγοράς καυσοξύλων, αφού μπορεί εύκολα να ογκομετρηθεί από τον πελάτη, δίνοντάς του την δυνατότητα να γνωρίζει ακριβώς τι και πόσο αγοράζει. 

Η καλύτερης ποιότητας δρυς (μεσέ) σε έτοιμη, συμπαγώς και χωρίς κενά ντανιαρισμένη, παλέτα.  Η παλέτα αποτελεί τον καλύτερο τρόπο αγοράς καυσοξύλων, αφού μπορεί εύκολα να ογκομετρηθεί από τον πελάτη, δίνοντάς του την δυνατότητα να γνωρίζει ακριβώς τι και πόσο αγοράζει.

Καυσοξυλα Συσκευασμένα

 Η Ξυλοθερμική προσφέρει συσκευασμένα καυσοξυλα, σε σακούλες των 0.03, 0.04 και 0.05 κυβικού. Τα ξύλα που χρησιμοποιούνται επιλέγονται προσεκτικά και είναι αποκλειστικά ξερά, υγρασιάς κάτω του 20%, και τα συσκευασμένα καυσοξυλα διατίθενται μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. 
Συσκευασμένα Καυσόξυλα

Καυσοξυλα νομιμης υλοτομίας

Στην Ξυλοθερμική μπορείτε να βρείτε και να προμηθευτείτε όλων των ειδών τα καυσοξυλα, ακόμα και πιο τα πιο σπάνια είδη, όπως πουρνάρι, αριά, κουμαριά, ερυθρελάτη, μαστιχόδεντρο, χαρουπιά, γαύρο, πορτοκαλιά, καρυδιά, καστανιά, αμυγδαλιά, κάρπεν, σημύδα και πολλά άλλα. Όλα μας τα καυσοξυλα πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις υλοτόμησης και έχουν τα νόμιμα χαρτιά από το δασαρχείο για τη φυσική τους υγεία.
Η Ξυλοθερμική δεν προμηθεύεται αμφιβόλου ποιότητας και προέλευσης καυσοξυλα, καθώς και εκείνα που δεν έχουν τα απαραίτητα νόμιμα χαρτιά, σεβόμενη το περιβάλλον και τα 40 χρόνια ιστορίας της.

 

Όλα μας τα καυσοξυλα (χύμα, παλέτες, συσκευασμένα) διατίθενται και σε χονδρική για επαγγελματίες στερεών καυσίμωνεστιατόριαψησταριέςψιλικατζίδικαμίνι μάρκετ και σούπερ μάρκετ,  πολυκαταστήματα,  βενζινάδικαανθοπωλίαξενώνεςξενοδοχεία κα. Εξυπηρετούμε όλη την ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα.

Δείτε το διπλανό βίντεο με όλες τις πληροφορίες για την ποιότητα των προϊόντων μας.

Αποστολή Στερεών Καυσίμων

Η αποστολή των καυσοξύλων γίνεται μέσω ιδιόκτητων φορτηγών και εντός 1-3 εργάσιμων ημερών στις περισσότερες περιοχές της Αττικής.

Υπάρχουν έξοδα αποστολής ανάλογα με την ποσότητα της παραγγελίας κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την εταιρία. Εκτός Αττικής αποστέλλονται σε πρακτορείο και το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη.

Η παράδοση γίνεται μέχρι εκεί που φτάνει το φορτηγό.

Μπορούμε να μεταφέρουμε την παραγγελία σας σε χώρο που θα μας υποδείξετε (όροφο, υπόγειο, κτλ) με επιπλέον χρέωση.

Kαυσοξυλα Παραδοση