Καρβουνο Μπρικετας Αναμενο
 
Στην Ξυλοθερμική θα βρείτε τα καλύτερης ποιότητας κάρβουνα. Εισάγουμε από Βουλγαρία, Κούβα, Αφρική και άλλες χώρες και εξασφαλίζουμε στο πελάτη μας την καλύτερη ποιότητα είτε σε ξυλοκάρβουνο είτε σε καρβουνα μπρικέτας.
Σε κάθε κάρβουνο αναφέρονται , το μέγεθος, η διάρκεια καύσης , οι ιδιότητες , οι συσκευασίες στις οποίες διατίθεται ώστε να επιλέξετε το κάρβουνο που αρμόζει στις ανάγκες σας

Απευθυνόμαστε σε επαγγελματίες (εστιατόρια, ψησταριές, ψιλικατζίδικα, μίνι μάρκετ και σούπερ μάρκετ, πολυκαταστήματα, βενζινάδικα, ανθοπωλία, ξενώνες, ξενοδοχεία, κτλ) και παραδίδουμε σε όλη την Ελλάδα.

Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε με άνεση και ευκολία να δείτε τα κάρβουνα που προμηθεύουμε, να παραγγείλετε την ποσότητα που θέλετε, ενώ μπορείτε να μας ρωτήσετε οτιδήποτε στο 2102620854. Όλα τα κάρβουνα διατίθενται και σε παλέτα για επαγγελματίες. Επικοινωνήστε μαζί μας για τιμές υπερχονδρικής.
 
 

Καρβουνα Κούβας

Τα καρβουνα Κούβας είναι από τα καλύτερα καρβουνα της αγοράς. Ισως η καλύτερη επιλογή για επαγγελματίες και ιδιώτες.  Έρχονται σε συσκευασίες των 5kg και 10kg και είναι 100% φυσικό προϊόν, χωρίς χημικά πρόσθετα.Διατίθενται σε λιανική και χονδρική για επαγγελματίες.

Καρβουνα Καλέμι


Το καρβουνο Καλέμι είναι ίσως το καλύτερο καρβουνο σε σχέση τιμής και απόδοσης. Είναι και αυτό 100% φυσικό προϊόν και διαρκεί 2-2.5 ώρες, ενώ ο χρόνος έναρξης ψησίματος είναι λιγότερος από 30 λεπτά της ώρας. Διακρίνεται για την καθαρότητα του ,δεν αφήνει τρίμματα ,καρβουνόσκονη και δεν σκάει, για αυτό το λόγο συνιστάται για ιδιώτες και για mini-market . Έρχεται σε συσκευασίες των 10kg και 20kg.

Επιλέξτε τώρα τα καρβουνα που σας ταιριάζουν:

Καρβουνα Αφρικής

Τα καρβουνα Αφρικής είναι η πρότασή μας για εκείνους που κάνουν διαρκή χρήση κάρβουνων. Προσεκτικά επιλεγμένα καρβουνα υψηλής ποιότητας, που προσφέρουν απροβλημάτιστη χρήση. Ανάβουν εύκολα, δεν αφήνουν τρίματα και είναι 100% φυσικό προϊόν. Έρχονται σε συσκευασίες των 5kg, 10kg, και 15kg και διατίθενται και σε παλέτες για επαγγελματίες.

Καρβουνα Μπρικέτας

Αν έχετε επαγγεματικές απαιτήσεις, τα καρβουνα μπρικέτας είναι η λύση για εσάς. Με χρόνο καύσης 4-5 ώρες, σταθερότητα καύσης και έναρξη ψησίματος στα 30 λεπτά, τα κάρβουνα μπρικέτας είναι τα ενδεδειγμένα για επαγγελματική χρήση. Έρχονται σε συσκευασίες των 10kg και σε παλέτες των 130 τεμαχίων.

Αποστολή Στερεών Καυσίμων

Η Ξυλοθερμική συνεργάζεται με εμπόρους από όλη την Ελλάδα και προμηθεύει το σύνολο της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας γρήγορα και απροβλημάτιστα.

Η αποστολή γίνεται μέσω ιδιόκτητων φορτηγών και εντός 1-3 εργάσιμων ημερών στις περισσότερες περιοχές της Αττικής.

Υπάρχουν έξοδα αποστολής ανάλογα με την ποσότητα της παραγγελίας κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την εταιρία. Εκτός Αττικής αποστέλλονται σε πρακτορείο και το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη.